Lagerbolagets fördelar

Det finns flera fördelar med att köpa ett lagerbolag. Först och främst kan du verksamheten komma igång betydligt snabbare än om du på egen hand skulle spendera tid på den krångliga registreringsprocessen.

Lagerbolag med snabb leverans.

Då dessa lagerbolag är färdigregistrerade behöver du inte vänta på ett godkännande från Bolagsverket innan du kan komma igång. Bolagsverkets handläggningstider varierar kraftigt men du bör räkna med minst ett antal veckor innan det är klart. 

Bolag24 erbjuder lagerbolag till marknadsledande priser. Observera att dessa bolag inte tidigare bedrivit någon verksamhet, söker du istället ett bolag med historik så hjälper vi dig hitta det perfekta bolaget för dig. 

Ett lagerbolag kan du enkelt beställa genom att använda formuläret här.

Fördelar

Det finns fler fördelar med att köpa ett lagerbolag än att du bara sparar din viktiga tid och energi. Det är en lika stor fördel att du faktiskt överlåter en stor del av det administrativa åt oss. Tack vare våra handläggare och samarbetspartners långa erfarenhet inom branschen minimerar vi risken för misstag under registreringsprocessens gång. 

Ett problem som kan förekomma när du överlåter registreringen till någon annan än dig själv är dock att det inte är säkert att företagsnamnet du önskar är tillgängligt. Därför är det viktigt att du anger minst 3 namnförslag. 

Dela:

Innehåll

Bli kontaktad

Senast publicerat

temp-news-templete

NEWSTITLE 2021-02-19 Dela på facebook Dela på google Dela på twitter Dela på linkedin Lorem…

Aktieutdelning

Aktieutdelning Aktieutdelning är en utbetalning av ett aktiebolags tillgångar. Aktieägarna utdelning är olika beroende på…

Aktiebolag

aktiebolag. Ställ en fråga Vad är ett aktiebolag? Vem är ansvarig? Vad kostar ett aktiebolag?…
EB-extern-firmatecknare

Extern firmatecknare

Extern firmatecknare. Ställ en fråga Vad är en extern firmatecknare? Flera externa firmatecknare. Rättsligt bindande…
EB-reservfond

Reservfond

Reservfond. Ställ en fråga Vad är en reservfond? Vad behöver avsättas? När kan fonden användas?…
EB-moms

Moms

Så fungerar moms För dig som företagare är det mycket viktigt att momsen hanteras korrekt.…