Alla verksamheter behöver en hemsida.

Syns man inte, finns man inte. Idag är det viktigt att alla verksamheter går att hitta online. Oftast räcker det med en hemsida som innehåller information om bolaget och självklart kontaktuppgifter till ansvariga.

Är inte en hemsida väldigt dyrt?

Helt rätt. Ska man anlita någon att bygga en hemsida från grunden med unika funktioner kan det bli väldigt kostsamt. Bolag24 har tillsammans med Svensk Bolagsoptimering utvecklat effektiva rutiner för att snabbt och effektivt skapa en proffsig hemsida.

Vårt erbjudande.

Vi erbjuder ett komplett hemsida för endast 2990 :-. Uppbyggnaden sker med hjälp av WordPress och Elementor så att ni enkelt kan uppdatera innehållet på egen hand i framtiden. Detta är vanligtvis något ni behöver anlita kostsamma utvecklare för. 

Vi kommer även att utan extra kostnad installera & konfigurera Rank Math alt. Yoast SEO så er hemsida är redo för Google. (Behöver ni komma långt upp bland sökresultaten kan vi självklart även hjälpa er med detta. Har ni en fysisk plats för er verksamhet rekommenderar vi starkt Google My Business Kontakta oss så berättar vi mer)

Hur fungerar det?

Vårt upplägg är enkelt och sparar tid för alla parter. Ni tillgodoser oss med era texter och bilder. Därefter designar vi upp 1-5 sidor utifrån vilken bransch ni är verksamma i. Vi är så säkra på att ni kommer bli nöjda att vi erbjuder er att när som helst avbryta er beställning och därmed inte behöver betala en krona.