Aktiebolag med historik.

Historikbolagens fördelar framför nystartat är många.

Rekommenderas starkt för dig som vill ge verksamheten en flygande start. Vår mycket uppskattade trygghetsgaranti ingår utan extra kostnad.

Kom igång snabbt & digitalt.

Fördelar.

Beroende på vilken typ av verksamhet och vilka förutsättningar som finns, kan en högre kreditvärdighet underlätta uppstarten.

Historikbolagen har tidigare bedrivit verksamhet och innehar bankkonto i svensk bank om inte annat uppges.

Bolagen är oftast redan registrerade för f-skatt och moms vilket sparar en hel del tid.

Då allt redan är färdigt undviker du bolagsverkets långa anläggningstider för nyregistrering.

Bolag med hög kreditvärdighet.

När man köper ett aktiebolag med god historik får man inte bara en färdig lösning utan också ett företag som redan från start har hög kreditvärdighet. De har varit verksamma på marknaden och därför haft tid att skapa sig en god grund att stå på, som ni nu kan ta över. 

Moms, f-skatt och bankkonto.

När ni startar eget företag eller köper ett lagerbolag måste ni ansöka om såväl F-skatt som moms och dessutom starta upp ett bankkonto för bolaget. Det är många gånger krångligare än det låter. Med ett historikbolag slipper ni allt detta och kan istället ta över allt redan dag ett.

Vad är egentligen ett

Historikbolag?

Vad är då ett aktiebolag med historik? Kort sagt kan man säga att det är ett redan existerande bolag som haft en verksamhet och därmed kommer med såväl f skatt, moms och ett färdigt bankkonto. I vissa fall kommer det också med en kassa.

Ett bolag med historik har helt enkelt allt det som man annars måste lägga tid på att bygga upp när man startar ett nytt bolag.
Att köpa ett bolag med historik som redan har en etablerad kreditvärdighet passar alla. Det är med andra ord en färdig lösning både för dig som vill ha en smidig ingång till ditt entreprenörskap och dig som vill utöka din redan existerande bolagsportfölj med ännu ett företag.

Varför köpa ett aktiebolag med

historik bakom sig?

För den som vill starta ett företag finns det mycket att tänka på, Såväl när det gäller affärsidén som ansökan om F-skatt, moms och diverse andra administrativa uppgifter. Dessutom krävs stor passion för de varor eller tjänster man vill sälja, samt envisheten som behövs för att få företaget att ta fart på riktigt. På en tuff marknad, oavsett bransch, är det viktigt att ta strategiskt smarta beslut inför uppstarten av ditt företag.

Idag finns alltså lösningen som gör hela processen enklare än någonsin förut – att köpa ett aktiebolag med historik. Kontakta oss och berätta om era behov så hittar vi det perfekta bolaget för er nya verksamhet.

Spara tid samtidigt som du ger verksamheten

Bättre förutsättningar.

Eftersom du slipper hantera mycket av den administration som annars kommer med att starta ett bolag så sparar du också tid. Bolagsverkets handläggningstid är ofta lång och detta går att undvika att fastna i genom att köpa ett historikbolag.

Denna smidiga väg ger dig helt enkelt bättre förutsättningar att lyckas med företaget framåt eftersom du slipper vänta och istället kan fokusera på företagets kärnverksamhet direkt.

Det är med denna lösning fullt möjligt att komma igång inom bara några få dagar.

Kostnader för att överta ett redan

Aktivt Aktiebolag

Så vad kostar det då att köpa ett etablerat historikbolag? Detta varierar beroende på faktorer som huruvida bolaget är registrerat för F-skatt och moms liksom om det finns ett bankkonto och en befintlig kassa.

Hos oss kan du köpa historikbolag med ett aktiekapital på så lite som 25 000 kronor, enligt nya regler som klubbats igenom av Riksdagen. Detta betyder mindre ekonomisk risk för dig, samtidigt som du får ta del av de många fördelarna som kommer med ett aktiebolag med en tidigare aktiv verksamhet.
Genom att köpa ett historikbolag sparar du oerhört mycket tid då du får en paketlösning som kräver minimal administration och väntetid. Tänk dock på att Bolagsverkets kostnader alltid tillkommer till det pris som företaget annonseras för.

Välj en ljusare framtid med ett svenskt,

Stabilt historikbolag.

Vi gör processen med att köpa aktiebolag enklare genom att erbjuda ett redan startat bolag med en etablerad och hög kredithistorik.

Alla historikbolag som vi erbjuder har genomgått en noggrann koll för att du som kund ska kunna känna dig helt trygg.

Genom att satsa på ett historikbolag kan du helt enkelt ge verksamheten ett försprång och kultivera en redan väletablerad grund in i framtiden.

Kontakta oss för mer information och starten på ditt nya liv som entreprenör – redan idag.

Bolag24.se