Bolag24 Logo Vit

Aktiebolag med Historik.

Historikbolag till salu. Vi förmedlar löpande lagerbolag med bankkonto. Anmäl ditt intresse via formuläret.

4.7/5

Historikbolag Aktiebolag.

Rekommenderas för dig som vill ge den nya verksamheten en flygande start. Vår trygghetsgaranti ingår helt utan extra kostnad.

Det är ett vanligt aktiebolag som tidigare haft en aktiv verksamhet. Bokföringen är komplett och de kommer oftast med f skatt, moms och ett färdigt bankkonto. 

Att köpa ett bolag med historik som redan har en etablerad kreditvärdighet passar alla. Det är med andra ord en färdig lösning både för dig som vill ha en smidig ingång till ditt entreprenörskap och dig som vill utöka din redan existerande bolagsportfölj med ännu ett företag.

För den som vill starta ett företag finns det mycket att tänka på, Såväl när det gäller affärsidén som ansökan om F-skatt, moms och diverse andra administrativa uppgifter. Dessutom krävs stor passion för de varor eller tjänster man vill sälja, samt envisheten som behövs för att få företaget att ta fart på riktigt. På en tuff marknad, oavsett bransch, är det viktigt att ta strategiskt smarta beslut inför uppstarten av ditt företag.

Idag finns alltså lösningen som gör hela processen enklare än någonsin förut – att köpa ett aktiebolag med historik

Aktiebolag med Historik, även kallat Historikbolag

Köpa ett bolag med historik.

När man köper ett aktiebolag med god historik får man inte bara en färdig lösning utan också ett företag som redan från start har hög kreditvärdighet. De har varit verksamma på marknaden och har därför haft tid på sig att skapa sig en god grund att så på, nu ni nu kan ta över. 

Moms, F-skatt och bankkonto

När man startar ett eget aktiebolag eller köper ett lagerbolag behöver man ansöka om såväl F-skatt som moms och även starta upp ett bankkonto för bolaget. Det är många gånger krångligare än vad det låter. Med ett historikbolag slipper ni oftast detta och kan istället fokusera på att få igång verksamheten.

Trygghetsgaranti

Anlita Bolag24 när ni ska köpa och sälja företag.

Vi gör processen med att köpa aktiebolag enkelt genom att erbjuda stabila bolag med god historik. 

Samtliga historikbolag som vi förmedlar har genomgått en noggrann kvalitetskontroll av erfarna handläggare så att du som köpare kan känna dig trygg i ditt köp.

Beroende på vilken typ av verksamhet och vilka förutsättningar som finns, kan en högre kreditvärdighet underlätta er uppstart.

Historikbolagen har tidigare bedrivit verksamhet och innehar bankkonto i svensk bank om inte annat uppges.

Bolagen är oftast redan registrerade för F-skatt och moms vilket sparar en hel del tid. 

Då allt redan är igång undviker du bolagsverkets långa handläggningstider för nyregistrering.

Spara tid och ge verksamheten bättre förutsättningar.

Eftersom du slipper hantera mycket av den administration som annars kommer med att starta ett bolag så sparar du också tid. Bolagsverkets handläggningstid är ofta lång och detta går att undvika att fastna i genom att köpa ett historikbolag.

Denna smidiga väg ger dig helt enkelt bättre förutsättningar att lyckas med företaget framåt eftersom du slipper vänta och istället kan fokusera på företagets kärnverksamhet direkt.

Det är med denna lösning fullt möjligt att komma igång inom bara några få dagar.

Kostnader för att ta över ett aktivt aktiebolag historikbolag.

Så vad kostar det då att köpa ett etablerat historikbolag? Detta varierar beroende på faktorer som huruvida bolaget är registrerat för F-skatt och moms liksom om det finns ett bankkonto och en befintlig kassa.

Hos oss kan du köpa historikbolag med ett registrerat aktiekapital på så lite som 25 000 kronor. Detta betyder mindre ekonomisk risk för dig, samtidigt som du får ta del av de många fördelarna som kommer med ett aktiebolag med en tidigare aktiv verksamhet.

Genom att köpa ett historikbolag sparar du oerhört mycket tid då du får en paketlösning som kräver minimal administration och väntetid från Bolagsverket.