Bolag24 Logo Vit

Avveckla Aktiebolag.

Avveckla aktiebolaget med vår snabbavveckling fr. 4995 kronor. Bolagsverkets avgifter ingår. Vi tar över det juridiska ansvaret så du snabbt kan lägga bolaget bakom dig. Beställ en kostnadsfri offert idag.

4.7/5

Avveckla ditt aktiebolag snabbt och digitalt för 4995 kronor.

Få en snabb och enkel avveckling av ditt aktiebolag för endast 4 995 kronor. Vi tar över och sköter allt det administrativa. Du behöver inte oroa dig för några oväntade kostnader eller avgifter, vi ersätter styrelsen och står för de kostnader som tillkommer. 

Snabbavvecklingen tar vanligtvis 3-5 dagar att genomföra.

Ditt juridiska ansvar upphör direkt i samband med signeringen och köpeskillingen betalas ut redan samma dag. Du sparar tid och pengar när du avvecklar med oss och de krävs en minimal administration från din sida. Kontakta oss eller använd formuläret ovan för en offert baserad på ditt bolag.

Att driva eget företag kan vara fantastiskt. Samtidigt har vi full förståelse för att dagens marknad kan innebära att situationen kan förändras snabbt, och man kan bli tvungen att lägga ner. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Fördelarna med vår Snabbavveckling.

Marknadsledande villkor.

Vi förstår att med en snabbavveckling vill man att det ska gå snabbt och smidigt. Därför är våra villkor framtagna för att du som kund ska känna dig trygg i processen. Avtalen är digitala, tydliga och enkla att förstå.

Tydlig prissättning.

I den offert du får från oss har vi tydligt specificerat arvodet och den slutgiltiga totalkostnaden. På så sätt kan du tryggt ta ett beslut utan överraskningar.

Prisgaranti.

För att du ska veta att du får ett rättvist pris har vi prisgaranti på vårt arvode för alla våra tjänster. Kontakta oss om du känner dig osäker så berättar vi mer!

one
Beställ

Beställ kostnadsfri offert utan förbindelser via formuläret för att komma igång.

two
Granska

Processen är helt digital, granska offerten du nu fått via e-post.

three
Signera

När offerten ska godkännas signerar du tryggt och säkert med ett BankID.

four
Få betalt

Utbetalningarna sker löpande och du har strax pengarna på kontot.

Vad innebär en snabbavveckling?

En snabbavveckling innebär att du kan avveckla verksamheten direkt utan fördröjning. Det är alltså är inte detsamma som en frivillig likvidation.

Kort sagt säljer du bolaget till ett företag som är specialiserat på snabbavvecklingar och tar hand om avvecklingen åt dig. Bolaget kan inom kort få ut kvarvarande tillgångar. Avveckla på rätt sätt så du slipper vänta på Bolagsverket.

Vi tar då över allt juridiskt ansvar för företaget tillsammans med den administration som medföljer. Det är en smidig lösning om din situation förändras och du snabbt vill få tillgång till eventuella kontanter i aktiebolaget.

Avveckla Aktiebolag Bolag24

Sätt att avveckla ditt aktiebolag.

Olika bolag och verksamheter behöver ofta avvecklas på olika sätt. Fusion kan vara ett. Du kan även välja att sälja ditt aktiebolag för avveckling. Ett sk. vilande aktiebolag utan inventarier är oftast enklare att lägga ner.

Likvidation eller snabbavveckling?

Många väljer att avveckla aktiebolaget om företaget har uppnått sina mål, inte längre är lönsamt eller om det inte är affärsmässigt lämpligt att fortsätta verksamheten. En snabbavveckling av bolaget genomförs på ett par dagar medans alternativet vanligtvis tar 8-12 månader att genomföra.

Avveckla aktiebolag med överskott.

Efter att bolagets eventuella skulder betalats in fördelas oftast ett överskott mellan aktieägarna. Ska du avveckla ett aktiebolag med underskott så kontakta oss så ser vi över tillgångar och skulder för att hjälpa dig vidare. Ha gärna senaste årsredovisningen tillgänglig.

Om fler ägare finns i bolaget kommer överskott av kapital efter att skulder betalats att fördelas jämnt enligt gällande bolagsordning. Ägarna behöver vara överens om avvecklingen och samtliga godkänna offerten för att processen skall starta och ett överlåtande ska ske.

Det är svårt att svara på då det beror mycket på i vilket skick bolaget är i. Men med en snabbavveckling betalar du oftast bara 4 995 kronor i arvode. Beställ en kostnadsfri offert via formuläret ovan så återkommer vi inom kort.

Det som kvarstår efter en avveckling tillfaller aktieägarna.

Nej. Medans en ordinarie likvidation kan vara en tidskrävande process som kräver mycket administration är en snabbavveckling oftast klar inom 3-5 dagar.